15.12.2020

Sivuston www.merikaarto.com sisältö on (lähes kokonaisuudessaan) siirretty tähän uuteen osoitteeseen merikaarronhistoria.blogspot.com. Sisältö on lähinnä Merikaarron kylän historiaa. Tämä Ajankohtaista-sivu päätettiin kuitenkin myös perustaa - vähintäänkin Merikaarrossa toimiva Merikaarron urheilukentän kannatusyhdistys r.y. aiheuttaa kylälle ajankohtaisia asioita.

Vuosi 2020 on vietetty koronapandemian merkeissä. Merikaarrossa ei tarvitse enää mennä hengityssuojain kasvoilla kauppaan, koska kauppaa ei enää ole. Ehkä jonain päivänä taas on, toivoa sopii.

Joulu tulee nopeammin kuin koskaan aiemmin ja sitten mennään kohti kevättä. Kenttäyhdistyksellä on taas mielessä hankkeita ensi vuodelle; niistä tarkemmin ensi vuoden puolella.

Joitakin vielä siirtämättä jääneitä osia vanhasta sivustosta siirretään tänne loppuvuoden aikana. Rakenteellista yksinkertaistamista sisällölle on pitänyt tehdä, ja kuvakokoelmat on nyt toteutettu videoina varsinaiseen blogiin. Jonkin ajan kuluttua, kokemuksista viisastuneena, saatetaan ratkaisuihin tehdä jopa parannuksia. 

Kommentit